Programări: 0745.610.300

Cine este Evelyn?

"EU sunt Evelyn

și din pasiune pentru frumusețe am creat Evelyn - Style-Beauty-Resource. Am pornit la drum cu mult entuziasm, cu așteptări, cu mult curaj. Am reușit. Împreună!
Astăzi avem un centru de înfrumusețare cu servicii complete, exact așa cum ne-am dorit. Iată-ne dupa 11 ani cu servicii și de coafură, cosmetică, make-up profesional, tatuaje cosmetice și corporale, cu un centru de remodelare corporală și epilare definitivă, o școală proprie și multe altele.

În anul 2008 am înfințat școala de meserii Evelyn Resource Center, unde avem cursuri de calificare cu diplome europene, iar astăzi avem 16 autorizații pentru 16 tipuri de meserii. Școala noastră se adresează atât elevilor care doresc să obțină diplome pentru cursuri de calificare în diferite domenii, cât și oamenilor de afaceri care vor să-și creeze propria școală.

În materie de creativitate, suntem la a IV-a ediție a Concursului de Coafură și Fantezie, iar anul acesta organizăm o ediție cu totul specială cu ocazia Zilei Naționale a Costumului Tradițional Românesc. Acest eveniment are scopul de a promova valorile tradiționale românești, alături de elevii școlii noastre.

De-a lungul acestor ani, am semnat parteneriate cu branduri mari, de talie mondială și am construit zi de zi Lumea Evelyn. Eu cred că cu puțin talent și perseverență, visul oricărei femei poate deveni realitate.

La categoria produse cosmetice, suntem importatori de produse profesionale de manichiură-pedichiură din Germania. Avem propriul nostru brand în materie de geluri pentru unghii, ceea ce ne permite ca in perioada cursurilor să nu lipsească nimic din materialele cu care elevii școlii trebuie să invețe.

Am avut langă mine cațiva oameni dragi care m-au susținut. Am avut curajul să pun în aplicare și să dezvolt aproape fiecare idee care mi-a venit în minte. Am fost și sunt conștientă că numai cu o echipă de oameni profesioniști care să lucreze cu produse de calitate se poate atinge performanța și le mulțumesc tuturor pe această cale. Scopul meu a fost încă de la început să avem clienți mulțumiți, pentru că un client mulțumit aduce inevitabil alți clienți.

Sunt o femeie împlinită și împreună am reușit. Îmi place să cred în mine și să merg înainte cu entuziasm. Îmi doresc o extindere a tot ceea ce înseamnă servicii, o echipă din ce în ce mai numeroasă și chiar am în plan un proiect care are la bază tot “marea mea dragoste”, manichiura.

Pe plan personal, îmi place să mă implic în acțiuni caritabile și de impact social, iar de curând fac parte din Asociația Femeilor Antreprenori din România (AFAR) și sunt vicepreședinte învățământ PPU.

Vă invit cu drag în Lumea Evelyn, unde veți învăța că frumusețea vine natural, din dorința de a fi optimistă, mereu veselă și plină de viață."

Cu drag,

- Evelyn -

Evelyn

presa-
presa-
presa-
presa-
presa-
presa-
presa-
presa-
presa-
presa-
presa-
Evelyn
2014- © Evelyn Group Timisoara. Toate drepturile rezervate.
Web design by Weblike PRO.