Programări: 0745.610.300

Video

EVELYN TIMISOARA - COAFURI DE SEARA PERFECTE PENTRU FEMEI EXIGENTE
EVELYN TIMISOARA NOUTATI IN COSMETICA, emisiunea FRUMUSETE LA SUPERLATIV
EVELYN TIMISOARA TATUAJE ESTIVALE 2013 in emisiunea FRUMUSETE LA SUPERLATIV

Presa

În funcție de anotimp, doamnele și domnișoarele aleg modele de manichiură. Dacă vara se poarta culori vesele, iarna la modă sunt modelele cu fulgi de nea și cu sclipici argintiu. Modelul unghiilor mai este ales și în funcție de locul în care lucrează femeia. De exemplu, doamnele care muncesc la bănci sau în administrația publică, aleg modele clasice de manichiură. În schimb, cele mai îndrăznețe, tinerele în special, aleg culori mai vii cu fel de fel de picturi.

”Ca aplicații se folosesc multe pietricele mai ales în lunile de iarnă, vara și primăvara se folosesc flori, trandafiri 3D sau chiar zaruri. Toamna cele mai cerute sunt frunzele și culorile ruginii”, a mai declarat Evelyn.

Ca și culori, cele mai cerute în aceasta perioadă sunt roșu, vișiniu și negru, acestea pe lângă alb. La mare căutare este acum manichiura SPA în care nu se îngrijesc doar unghiile, ci și pielea mâinii de la cot în jos.

”Manichiura SPA înseamnă în primul rând hidratarea pielii de la cot în jos. Se spune că mâinile sunt cele care arată vârsta adevarată a unei femei și de aceea multe doamne aleg acest tip de manichiură”, a mai spus Evelyn.

Pentru a avea unghii sănătoase, doamnele și domnișoarele sunt sfătuite să consume alimente bogate în zinc, fier și acizi grași esențiali. Acestea fiind știute, urmează alegerea formei unghiilor. De regulă, la o mână mică arată cel mai bine unghiile în formă de migdale. Degetele scurte par mai lungi cu unghii semiovale, în timp ce mâinile osoase arată perfect cu unghii pătrate.

Culorile se aleg și ele în funcție de nuanța pielii sau de carnație. O mână grăsuță arată mai bine cu nuanțe pale, roz, iar una subțire arată superb în culori mai puternice. Unghiile pătrate par mai delicate și mai arcuite dacă sunt colorate într-o nuanță deschisă, semimată. Culorile profunde sunt elegante și glamour, cele aprinse sunt funny.

Evelyn
2014- © Evelyn Group Timisoara. Toate drepturile rezervate.
Web design by Weblike PRO.