Programări: 0745.610.300

Gene false

Este în natura noastră, a femeilor, să vrem să arătăm  frumoase și extravagante. Noul trend în înfrumusețarea ochilor tăi sunt genele false. Lumea Evelyn te așteaptă să-l descoperi.

Astăzi genele false sunt mult mai naturale în aspect și mult mai ușor de aplicat. În primul rând trebuie să te decizi ce model de gene ți se potrivește.

  • gene întregi (denumite gene tip bandă) se aplică rapid, în aproximativ 5 minute și nu afectează genele naturale, deoarece se aplică deasupra acestora. Pot fi folosite de oricine, pentru că sunt foarte comode.
  • smocuri (denumite gene individuale) aplicarea este relativ rapidă, în aproximativ 20 minute. Genele false tip smocuri sunt aplicate între genele naturale, rezultând un aspect mai natural. Ele vor fi înlăturate corect de specialiști cu ajutorul soluțiilor corespunzătoare. Acest tip de gene nu afectează genele naturale și rezistă de la una până la trei săptămâni
  • fir cu fir (denumite extensii de gene) aceste extensii se aplică în prelungirea genelor naturale, fir cu fir, iar ele nu inhibă creșterea genelor naturale. Extensiile de gene sunt cele mai comode la purtare, se mulează după genele naturale iar purtătoarele lor nu vor fi incomodate în nici un fel. Durata de viață este egală cu durata de viață a firelor de păr. Genele ca și părul de pe cap se regenerează, ele cad și se refac. Genele cad “fir cu fir” și astfel nu vor apărea goluri între gene. Lungimea și curbura se aleg în funcție de preferința clientei. Chiar dacă genele naturale sunt scurte sau destul de drepte, se poate realiza un aspect “de revistă” cu ajutorul extensiilor. Aspectul acestora este cel mai natural și sunt cele mai durabile. Rămân aplicate de la una la două luni, fără întreținere.
Gene False
Evelyn
2014- © Evelyn Group Timisoara. Toate drepturile rezervate.
Web design by Weblike PRO.