Programări: 0745.610.300

Tratamente pentru păr și scalp

Orice femeie își dorește un păr frumos, voluminos și strălucitor, care să îi alunece în cascade mătasoase pe umeri. Din păcate, factorul genetic are un cuvânt greu de spus, și în multe cazuri, părul – fie are firul prea subțire, este fin și prea fragil, fie este gras și se unge rapid.

Primul pas spre obținerea unui păr bogat, voluminos și strălucitor este DIAGNOZA.

În lumea Evelyn există cea mai revoluționară tehnică de depistare a problemelor de cădere a părului, atât la femei cât și la bărbați, care se realizează cu ajutorul unei camere video cu microscop, numită Nioscop, asemeni unei ecografii.

Acest aparat mărește imaginea scalpului și a firului de păr de 230 de ori, iar programul instalat într-un computer oferă informații precise despre sănătatea podoabei capilare.

După fiecare diagnoză, noi recomandăm și aplicăm tratamente personalizate cu Nioxin, o soluție cu mai multe componente, produsă în SUA, care de 11 ani este considerată cel mai bun remediu împotriva căderii părului și a subțierii firelor de păr, la nivel mondial.

Tot în salonul nostru oferim tratamente de la Wella Profesional, gama de lux de la SP, care permite realizarea a peste 30 de tratamente personalizate.

Gama de la SP LUX OIL este tratament esențial reconstructiv cu cheratină, care conține ulei de argan, jojoba, și migdale. După aceste tratamente, cuticula este netezită, părul capăta luciu și volum, iar în acest moment, în funcție de necesități, se poate trece și la coafarea lui.

par-scalp-
par-scalp-
par-scalp-
par-scalp-
par-scalp-
Evelyn
2014- © Evelyn Group Timisoara. Toate drepturile rezervate.
Web design by Weblike PRO.